Warning: Use of undefined constant core_mods - assumed 'core_mods' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/trimmettegnestue.dk/public_html/wp-content/themes/trimmet/functions.php on line 14
Velkommen til vores nye hjemmeside - Trimmet Tegnestue
 

Velkommen til vores nye hjemmeside

I forbindelse med Trimmet Tegnestues nye identitet, har vi fået nyt logo, hjemmeside, altså generelt et nyt visuelt udtryk. Tjek det ud.

Velkommen til vores nyhedssektion. Her kan du følge med i de projekter, vi er i gang med i 2012, hvad der inspirerer os i vores arbejde, tekniske nyheder og uundværlige fremskridt på vores område. Er du interesseret i arbejde vi har udført før 2012, kan du se et udsnit af vores referencer under “Erhverv” og “Private”.
Trimmet Tegnestue´s nye identitet er udviklet i samarbejde med superkreative Stupid Studio, som har stået for den “visuelle identitet”. Skulle du været interesseret i det spændende forløb vi har været igennem, så tjek dette link: http://stupid-studio.com/case/trimmet/.
Af og til bliver vi en smule nørdede i vores indlæg, men tag det som et udtryk for, at vi interesserer os for alle detaljer i det, vi arbejder med – og spring det over, hvis det bliver for tørt. Kommentér gerne vores indlæg, stil os et spørgsmål, eller giv os din mening om det, vi blogger om.