Warning: Use of undefined constant core_mods - assumed 'core_mods' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/trimmettegnestue.dk/public_html/wp-content/themes/trimmet/functions.php on line 14
Processen - Trimmet Tegnestue
 

Fem faser: fem nødvendige skridt mod dit mål

Optimalt set står vi for alle fem faser, men vi kan også springe til og fra i processen, hvis du eksempelvis allerede har tegninger på det, du ønsker at bygge. Se også enkeltydelser.

Om de fem faser

De fem faser har vi udviklet på baggrund af flere års arbejde med byggeprojekter fra skitse til færdigt byggeri. Igen og igen har det vist sig at netop denne model stemmer overens med vores arbejde i praksis – ligesom de harmonerer med vores samarbejdspartneres arbejde og bygherres forventninger.

Reality tjeck

01

Afklaring og vurdering af dit byggeprojekt

Vores reality tjeck er et gratis indledende møde, hvor vi afklarer, hvad du har af ønsker og tanker. Sammen med dig gennemgår vi, hvordan dine tanker, idéer og forventninger matcher med bygningsreglementet, materialemuligheder, økonomi og tidsplan, og vi kommer med input og konstruktive idéer.

På baggrund af dette møde udformer vi et tilbud til dig.

Skitsering og idéudvikling

02

Fra skitser til tegninger

I anden fase af projektet udarbejder vi, i samarbejde med dig, den første digitale model af dit projekt. Med udgangspunkt i denne model sætter vi os sammen og gennemgår planen fra rum til rum. Vi sørger for, at tegningerne er realistiske i forhold til konstruktion og byggeregler. Når vi når frem til en endelig skitsering, afslutter vi med en godkendelse af de store linjer. Og så er vi klar til fase 3.

Orden i papirerne

03

Detaljerede byggeplaner og tilladelser

I fase 3 er du som bygherre slet ikke involveret. Her sørger vi for at hente alle byggetilladelser fra kommunen og andre relevante instanser på baggrund af detaljerede byggeplaner, det såkaldte forprojekt, med tegninger, der rummer de tekniske detaljer, kommunen eftespørger. Her kan du i mellemtiden læne dig tilbage og begynde at glæde dig til at få et nyt hjem.

Udbud og entreprenør-valg

04

De bedste kompetencer på området

Når vi har været igennem de tre foregående faser, udarbejder vi et udbuds-materiale, som vi sender til de entreprenører, som vi gerne vil have til at byde. Vi vælger entreprenører med udgangspunkt i dit projekt og får derfor de bedste kompetencer på området. Vi udarbejder og tager udgangspunkt i tekniske tegninger, som fungerer som vores projektplan – et redskab, der stemmer meget bedre overens med arbejdet på en byggeplads end 20 sider med paragraffer, som ofte er standarden hos vores konkurrenter. Når vi har valgt de bedst egnede entreprenører, i samarbejde med dig som bygherre, udformer vi et aftalegrundlag med kontrakt, tidsplan og betalingsplan.

Byggeprocess og aflevering

05

Tingene tager form og bliver færdige

Vi afholder løbende byggemøder, hvor vi tjekker op på byggeriets status.

Samtidig udfører vi fagtilsyn på byggepladsen, hvor vi gennemgår det håndværksmæssige og sikrer os, at arbejdet bliver udført korrekt. Derudover kommunikerer vi løbende med håndværkere og entreprenør samt med dig, så du hele tiden har hånd i hanke med, hvordan arbejdet på dit drømmehus skrider frem

Ved aflevering af det færdige projekt gennemgår vi byggeriet i detaljer med entreprenøren, så vi er helt sikre på, at du får, hvad du har bestilt.