Warning: Use of undefined constant core_mods - assumed 'core_mods' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/trimmett/public_html/wp-content/themes/trimmet/functions.php on line 14
Glædelig jul - Trimmet Tegnestue
 

Glædelig jul

Julen er den tid på året, hvor man hygger sig mest – men det er også den tid på året, hvor man arbejder på højtryk for at afslutte en masse projekter, inden hele Danmark lukker ned og går på ferie. Sådan er det også her hos os på Trimmet Tegnestue. Det skal dog ikke afholde os fra at sende en varm julehilsen til alle dem, vi har arbejdet for og med i det forgangne år. For uden jer var der jo hverken arbejde eller ferie.

I løbet af 2015 har vi været travlt optaget med en masse spændende projekter. Vi er en tegnestue i udvikling, og den store arbejdsmængde har gjort os bevidste om, at vi nok får brug for flere kræfter i det kommende år – derfor går vi og overvejer, hvem der kunne blive vores nye kollega på kontoret.

Vi ser frem til endnu flere opgaver, nye bekendtskaber og samarbejder i løbet af 2016, og glæder os til at gøre endnu mere af det, vi er gode til.

De bedste hilsener fra Knud, Mikael, Ole og Morten.