Warning: Use of undefined constant core_mods - assumed 'core_mods' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/trimmettegnestue.dk/public_html/wp-content/themes/trimmet/functions.php on line 14
Dropbox letter kommunikationen - Trimmet Tegnestue
 

Dropbox letter kommunikationen

Dropbox mindsker fejl i byggeriet, og giver bygherre en god oplevelse igennem hele forløbet

Her på tegnestuen, har vi igennem længere tid anvendt Dropbox.
Til de der ikke kender Dropbox, er det en lagerapplikation og service. Denne tjeneste giver brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere.

I praksis vil det sige at vi gør vores mappestruktur tilgængelig online, til bygherre og håndværkere. Her har man så på sin computer, iPad, iPhone eller Android telefon, adgang til de sidste nye tegninger, mødereferater, dokumentation m.m. D.v.s. at man altid har den sidste nye tegning ved hånden, lige meget hvor man befinder sig.
For bygherre giver det en unik mulighed for at følge med i sit byggeprojekt.
For entreprenøren er det et værktøj som mindsker fejl i byggeriet. Man behøver ikke at tænke på om håndværkerne på pladsen har den sidste nye tegning. Den er altid lige ved hånden.

Har du lyst til at høre mere om hvordan vi styrer vores byggeprocess, eller har du andet vi kan hjælpe med, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.