Warning: Use of undefined constant core_mods - assumed 'core_mods' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/trimmettegnestue.dk/public_html/wp-content/themes/trimmet/functions.php on line 14
Bygherrerådgiver kræves - Trimmet Tegnestue
 

Bygherrerådgiver kræves

Bankerne kræver i stigende grad at man hyrer en byggeherrerådgiver

Grundet den anspændte økonomiske tilstand, er det i dag sværere at låne penge i banken når man skal bygge. Vi oplever i stigende grad at bankerne stiller krav til bygherre om, at der skal hyres en bygherrerådgiver under opførelse af byggeriet. Og hvorfor gør de det?

Det gør de fordi at vi som bygherrerådgiver udarbejder kontrakter, bygherre og entreprenør imellem, kvalitetssikrer byggeriet fra opstart til aflevering, og dermed sørger for godt slutprodukt uden fejl og mangler. Vi sikrer at ratebetalinger i løbet af en byggeprocess stemmer overens med det der nu er udført på byggepladsen, og sørger for at du får et godt byggeforløb, hvor vi tager de slåskampe der typisk opstår på en byggeplads igennem ethvert byggeforløb.

Vi har stor erfaring med bygherrerådgivning, så skal du til at bygge kan du roligt kontakte os. Vi glæder os til at høre om netop dit projekt. Så skal vi nok fortælle hvad vi kan hjælpe med.